close
چت روم
Code Center پخت آش سنتی خیار چنبر,پخت آش سنتی,درست کردن آش خیار چنبر,طرز درست کردن

پخت آش سنتی خیار چنبر,پخت آش سنتی,درست کردن آش خیار چنبر,طرز درست کردن

پخت آش سنتی خیار چنبر,پخت آش سنتی,درست کردن آش خیار چنبر,طرز درست کردن آش خیار چنبر,طرز درست کردن آش,درست کردن آش

پخت آش سنتی خیار چنبر,پخت آش سنتی,درست کردن آش خیار چنبر,طرز درست کردن آش خیار چنبر,طرز درست کردن آش,درست کردن آش,binazirgraphic.ir,

تبلیغات
میزان رضایت شما از سایت؟!



پخت آش سنتی خیار چنبر,پخت آش سنتی,درست کردن آش خیار چنبر,طرز درست کردن

پخت آش سنتی خیار چنبر

 

آش سنتی خیارچنبر را چگونه بپزیم؟

شاید در ابتدا از شنیدن نام «آش خیار» تعجب کنید اما این آش، یکی از خوشمزه ترین آ‌ش های محلی است که معمولا در استان های همدان و مرکزی تهیه می کنند. برخلاف آنچه عامه مردم تصور می کنند، خیاری که برای تهیه این غذا مورد استفاده قرار می گیرد با خیار معمولی متفاوت است. این غذا را با خیارچنبر طبخ می کنند که بافت سفت تری نسبت به خیار معمولی دارد.

 

مواد لازم برای آش خیار چنبر :

سیب زمینی   ۴ عدد متوسط
 پیاز یک عدد بزرگ 
لپه   یک فنجان
عدس  یک فنجان 
سیر یک بوته کوچک
خیارچنبر ۶ تا ۷ عدد
نمک و زردچوبه به میزان لازم
کشک نیم کیلو
روغن به میزان لازم
نعناع داغ ۴ قاشق غذاخوری
آب به میزان لازم

 

طرز تهیه آش خیار چنبر :

ابتدا پیازها را خرد و داخل روغن سرخ کنید. سپس زردچوبه را به آن اضافه کنید.

عدس و لپه را داخل مواد بریزید و با پیاز و زردچوبه مخلوط کنید و مقداری آب داخل قابلمه بریزید تا مواد داخل آن بپزد.

 

از طرف دیگر، خیارهای چنبر را پوست کنده و تخمه های آن را بگیرید.

آنگاه خیارها را به شکل مربعی خرد کنید. سیب زمینی ها را هم به همین شکل خرد کرده و با هم داخل ماهیتابه تفت دهید.

 

بعد از کمی تفت دادن، نعناع را به آن اضافه کنید و به همراه خیار و سیب زمینی آن را تفت دهید تا نعناع داغ تهیه شود. البته نعناع داغ را به طور جداگانه هم می توانید آماده و به مخلوط اضافه کنید.

 

سپس این مخلوط را به مواد داخل قابلمه بیفزایید.

کمی بعد کشک را هم به غذا اضافه کنید و بگذارید جوش بخورد.

 

به خاطر داشته باشید به خاطر شوری کشک، نمک را در انتها به آن اضافه کنید که غذا بیش از حد شور نشود.

 

آش که خوب پخت و به اصطلاح جا افتاد، مقداری سیر رنده شده را به غذا اضافه کنید تا بو و عطر غذا تکمیل شود.

 

* این غذای مقوی را می توانید پس از سرو، به صورت تلیت استفاده کنید.

نظرات این مطلب
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
درباره سایت
طراحی عکس نوشته اسم,عکس پروفایل اسم,تصویر نوشته اسم,استیکر اسم,تصاویر گرافیکی اسم,مدل و طرح اسم,عکس اسم,لوگو اسم,عکس اسم برای محرم,عکس اسم برای تولد,عکس اسم برای شب یلدا,عکس اسم برای رمضان,عکس اسم برای ولنتاین,استیکر تولد,بی نظیر گرافیک
© کلیه حقوق این وبسایت متعلق به " بی نظیر گرافیک|عکس نوشته اسم,عکس پروفایل اسم,تصویر نوشته اسم " میباشد و هر گونه کپی برداری ممنوع میباشد.
طراح قالب : تمپ کده