close
چت روم
Code Center درست کردن کوفته,طرز تهیه کوفته,مواد لازم برای کوفته,کانال اشپزی,اشپزی

درست کردن کوفته,طرز تهیه کوفته,مواد لازم برای کوفته,کانال اشپزی,اشپزی

تهیه کوفته انار,درست کردن کوفته انار , مواد لازم برای کوفته انار ,اموزش اشپزی ,دستور غذا برای شب یلدا , شب یلدا, درست کردن کوفته, طرز تهیه کوفته

تهیه کوفته انار,درست کردن کوفته انار,مواد لازم برای کوفته انار,اموزش اشپزی,دستور غذا برای شب یلدا,شب یلدا,درست کردن کوفته,طرز تهیه کوفته,طرز تهیه کوفته انار,مواد لازم برای کوفته,سایت اشپزی,کانال اشپزی,اینستاگرام اشپزی,اشپزی حرفه ای,گروه اشپزی,اشپزی,

تهیه کوفته انار , درست کردن کوفته انار , مواد لازم برای کوفته انار , اموزش اشپزی , دستور غذا برای شب یلدا , شب یلدا , درست کردن کوفته

مواد لازم برای تهیه کوفته انار : برای 30 الی 40 عدد کوفته

گوشت چرخ کرده بدون چربی  1 کیلو 
پیاز متوسط  1 عدد رنده شده و آب گرفته شده 
گردو  1/5 پیمانه کاملا خرد شده 
تخم مرغ  1 عدد 
نان خشک آسیاب شده نیم پیمانه
جعفری تازه خرد شده نیم پیمانه
ترخون تازه خرد شده یک چهارم پیمانه
آب لیموی تازه 1 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز و سیاه، پودر زیره، نمک به مقدار لازم
روغن نسف پیمانه
دانه های انار برای تزیین نصف پیمانه

 

مواد لازم برای سس کوفته انار :

رب انار  3/4 پیمانه 
آب انار  1 پیمانه 
عسل یا شکر  1/4 پیمانه 
نمک و فلفل  به میزان لازم 

 

طرز تهیه کوفته انار :

پیاز، گردو، خرده نان، جعفری، ترخون، آب لیمو، زیره، نمک و فلفل ها، پودر زیره را با هم داخل غذاساز بریزید و خوب مخلوط کنید.

 

گوشت چرخ کرده و تخم مرغ را اضافه کرده و مجدد هم بزنید. می توانید به کمک دست هم مواد را مخلوط کرده تا کاملا ورز بیاید و خمیر آماده شده را حداقل نیم ساعت تا نهایتا یک روز داخل یخچال بگذارید. کوفته ها را آماده کنید. (یک قاشق غذاخوری از مواد برداشته و گرد کنید) کوفته ها را درون تابه با کمی روغن سرخ کنید تا روز کوفته سرخ شود.

 

برای سس همه مواد را به همراه یک پیمانه آب با هم مخلوط کنید و شوری، شیرینی و ترشی سس را بنا به ذائقه خود به وسیله نمک و شک تنظیم کنید. حالا بخشی از سس را کنار بگذارید برای سرو همراه با غذا و بخش باقیمانده را به همراه دانه های انار با قاشق روی کوفته ها بریزید. کوفته ها را درون تابه با شعله ملایم بگذارید تا پخته شود و سس آن غلیظ شود.

 

بعد از پخت سس کوفته باید غلیظ شده باشد. اگر تمایل دارید سس بیشتری داشته باشید کمی دیگر آب انار غلیظ شده در اواسط طبخ به کوفته ها اضافه کنید و بعد از پخت نوش جان کنید.

 

این کوفته انار را می توانید هم با نان و هم با برنج میل کنید.

نظرات این مطلب
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تبلیغات
اهنگ

درباره سایت
طراحی عکس نوشته اسم,عکس پروفایل اسم,تصویر نوشته اسم,استیکر اسم,تصاویر گرافیکی اسم,مدل و طرح اسم,عکس اسم,لوگو اسم,عکس اسم برای محرم,عکس اسم برای تولد,عکس اسم برای شب یلدا,عکس اسم برای رمضان,عکس اسم برای ولنتاین,استیکر تولد,بی نظیر گرافیک
کلیه حقوق این وبسایت متعلق به " بی نظیر گرافیک|عکس نوشته اسم,عکس پروفایل اسم,تصویر نوشته اسم " بوده و هر گونه کپی برداری ممنوع میباشد!
طبق ماده 12 فصل سوم قانون جرائم رایانه ای کپی برداری از قالب و محتوا پیگرد قانونی خواهد داشت.
طراح قالب : تمپ کده