close
چت روم
Code Center دسر کنافه,تهیه دسر کنافه,نحوه درست کردن دسر کنافه,درست کردن دسر کنافه

دسر کنافه,تهیه دسر کنافه,نحوه درست کردن دسر کنافه,درست کردن دسر کنافه

مواد لازم برای تهیه دسر کنافه , دسر کنافه ,تهیه دسر کنافه,نحوه درست کردن دسر کنافه,درست کردن دسر کنافه, اموزش اشپزی,سایت اشپزی,کانال اشپزی,مطالب اشپزی

مواد لازم برای تهیه دسر کنافه,دسر کنافه,تهیه دسر کنافه,نحوه درست کردن دسر کنافه,درست کردن دسر کنافه,اموزش اشپزی,سایت اشپزی,کانال اشپزی,مطالب اشپزی,دستور اشپزی,

تبلیغات
بهترین شهر ایران برای زندگی کجاست؟










دسر کنافه,تهیه دسر کنافه,نحوه درست کردن دسر کنافه,درست کردن دسر کنافه

دسر کنافه نوعی شیرینی است که در زبان ترکی "کونفه" و در زبان عربی همان "كنافة" نامیده می شود. این دسر خوشمزه متعلق به کشور‌های منطقه خاورمیانه است و شباهت زیادی به دسر کاداییف دارد. مواد اصلی کنافه رشته های کاداییف است که داخل آن پنیر چرب مثل پنیر شیر بز یا کاشار که یک پنیر ترکیه ای است، می ریزند و معمولاً آن را با پسته یا گردو سرو می کنند. با ما همراه باشید.

 

مواد لازم برای تهیه دسر کنافه :

رشته کاداییف  ۵۰۰ گرم 
کره   ۲۰۰ گرم
 پنیر لبنه یا بز ۵۰۰ گرم

 

مواد لازم برای شربت کنافه :

 شکر  ۳۰۰ گرم
 آب  ۳۰۰ میلی لیتر 
آبلیمو تازه  به مقدار لازم 
 دارچین به مقدار لازم 
گلاب یا عرق بهار نارنج به مقدار لازم
پودر پسته ۷۰ گرم

 

طرز تهیه دسر کنافه :

فر را روی دمای ۱۷۰ تا ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.

 

رشته های کاداییف را داخل یک کاسه بزرگ بریزید سپس کره آب شده را اضافه کنید به طوری که تمام رشته ها به کره آغشته شوند.

 

یک قالب کیک با قطر ۱۵ سانتیمتر بردارید و کف آن را با کره چرب کنید.

نیمی از رشته کاداییف را داخل قالب بریزید.

 

پنیر لبنه یا بز را داخل یک ظرف ریخته و با همزن برقی آنقدر هم بزنید تا به حالت کرم در بیاید. سپس پنیر را روی رشته های کاداییف بریزید و با نصف دیگر رشته های کاداییف روی پنیر را بپوشانید. بهتر است برای پخت بهتر لایه آخر دسر را به کره آغشته کنید.

 

دسر را به مدت ۳۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا کاملا بپزد.

 

در این حین شربت دسر را آماده کنید. برای درست کردن شربت شکر را با آب، آبلیمو و پوست لیمو پودر شده روی شعله قرار دهید و آرام آرام هم بزنید تا شربت قوام بیاید.

 

بعد از این که شیرینی کامل پخت، آن را از فر خارج کنید و رویش شیره بریزید. سپس کنافه را در ظرف مناسب سرو کرده و با پودر پسته، خامه یا سرشیر تزیین کنید.

نظرات این مطلب
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
درباره سایت
طراحی عکس نوشته اسم,عکس پروفایل اسم,تصویر نوشته اسم,استیکر اسم,تصاویر گرافیکی اسم,مدل و طرح اسم,عکس اسم,لوگو اسم,عکس اسم برای محرم,عکس اسم برای تولد,عکس اسم برای شب یلدا,عکس اسم برای رمضان,عکس اسم برای ولنتاین,استیکر تولد,بی نظیر گرافیک
کلیه حقوق این وبسایت متعلق به " بی نظیر گرافیک|عکس نوشته اسم,عکس پروفایل اسم,تصویر نوشته اسم " بوده و هر گونه کپی برداری ممنوع میباشد!
طبق ماده 12 فصل سوم قانون جرائم رایانه ای کپی برداری از قالب و محتوا پیگرد قانونی خواهد داشت.
طراح قالب : تمپ کده